Конференција о отпадним водама

• На скупу ће бити саопштено преко 25 стручних радова
Конференција о отпадним водама, комуналном чврстом отпаду и опасном отпаду одржаће се крајем марта у Хотелу „Јуниор“, у Брзећу

Удружење за технологију воде и санитарно инжењерство (УТВСИ), у сарадњи са нашим удружењем, Институтом за хемију, технологију и металургију, Привредном комором Србије и Општином Брус, од 27. до 29. марта 2018. У Брзећу, у Хотелу „Јуниор“, организује 48. Конференцију о отпадним водама, комуналном чврстом отпаду и опасном отпаду.

Скуп ће бити организован под покровитељством Министарства заштите животне средине и Министарства просвете, науке и технолошког развоја, са циљем да се размене знања и искуства у све три тематске области и да се пружи допринос примени регулативе и стандарда који воде побољшању стања у животној средини.

У складу са традицијом, први дан ће бити посвећен теми отпадних вода, други – областима комуналног чврстог и опасног отпада, док ће трећег дана бити организован обилазак крушевачке фабрике воде, манастира Наупаре и ски центра Копаоник. На скупу ће бити саопштено преко 25 стручних радова, а биће приређене и постер секције за све три тематске области.