Press "Enter" to skip to content

ХВАЛА НА ПОВЕРЕЊУ

Географска распрострањеност наших читалаца

На крају сваке пословне године своде се резултати остварени у свим областима рада. На новембарској седници Скупштине, поред осталог, једногласно је усвојен Извештај о раду Удружења у 2016, чији интегрални текст можете пронаћи у рубрици „Документа“. Део тог извештаја обухвата и статус нашег интернет портала који је током године бележио континуирани раст посећености у земљи, окружењу, али и у веома удаљеним крајевима света.

У праћењу статуса наше интернет презентације користимо извештаје јавне корпорације „Google“, специјализоване за претрагу и мониторинг портала који користе њене услуге. Према тим извештајима, пратило нас је преко девет и по хиљада читалаца из наше земље, Велике Британије, Америке, Русије, Немачке, Италије, Мађарске, БиХ, Хрватске… Од укупног броја, трећину чине „стални читаоци“, док је број „нових посетилаца“ растао и на крају године достигао цифру од 70 посто. Највећи број посета имали смо у новембру.

Уз обећање да ћемо се трудити да будемо још свестранији и информативнији, свим посетиоцима сајта захваљујемо на поверењу.