Висока признања за „Naissus“

• Копнена војска Србије доделила је признања нишком водоводу и директору Игору Вучићу у знак захвалности за успешну сарадњу у борби против ширења пандемије.

Фото:  www. jkpnaissus.co.rs

Признања је уручио командант Копнене војске, генерал-потпуковник Милосав Симовић, у знак захвалности за изузетан допринос, сарадњу, стручност и подршку у спречавању ширења вирусне инфекције и отклањању њених последица.

Како стоји у образложењу, „Naissus“ на челу са директором Вучићем је у условима ванредног стања обезбедио да грађани Ниша у сваком тренутку буду снабдевени квалитетном водом за пиће, да се одвођење отпадних вода одвија уредно и да за ту сврху све интервенције на систему буду успешно извршене у рекордном року. Осим тога, посебан допринос је пружен производњом натријум-хипохлорита, постављањем наменских канистера и дистрибуцијом овог деизнфекционог средства на 25 локација, према распореду градских општина. Дезинфектант је континуирано био доступан свим грађанима Ниша, државним институцијама и организацијама.