Kadrovske promene

• Dr Radomir Vujadin, nedavno imenovan za vršioca dužnosti direktora Beogradskog vodovoda i kanalizacije, novi je predsednik Upravnog odbora našeg udruženja

Na sednici Skupštine Grada Beograda, 18. avgusta, dr Radomir Vujadin imenovan je za vršioca dužnosti direktora JKP Beogradski vodovod i kanalizacija.

Direktor vodovoda
Foto: www.bvk.rs

S obzirom da su članovi našeg udruženja preduzeća vodovoda i kanalizacije i da je na poslednjim izborima mesto predsednika Upravnog odbora jednoglasno pripalo Beogradskom vodovodu, gospodin Vujadin će u nastavku mandatnog perioda biti novi predsednik Upravnog odbora našeg udruženja.

Dr Vujadin je diplomirani inženjer organizacionih nauka, magistar bankarsko finansijskog menadžmenta i doktor ekonomskih nauka. Od 2015. do 2017. godine radio je u Beogradskom vodovodu kao izvršni direktor za finansijske, kadrovske i opšte poslove, a sada je na čelo ovog preduzeća došao sa pozicije izvršnog direktora Direkcije za građevinsko zemlјište i izgradnju Beograda.

Кадровске промене

Страхиња Даниловић
Фото: www.objektiv.rs (privatna arhiva)

Скупштина града Београда је 18. децембра именовала Страхињу Даниловића за вршиоца дужности директора ЈКП „Београдски водовод и канализација“.

С обзиром да су чланови нашег удружења предузећа водовода и канализације и да је на прошлогодишњим изборима место председника Управног одбора једногласно припало Београдском водоводу, господин Даниловић ће у наставку мандатног периода бити нови председник Управног одбора нашег удружења.