Кадровске промене

• Др Радомир Вујадин, недавно именован за вршиоца дужности директора Београдског водовода и канализације, нови је председник Управног одбора нашег удружења.

На седници Скупштине Града Београда, 18. августа, др Радомир Вујадин именован је за вршиоца дужности директора ЈКП Београдски водовод и канализација.

Direktor JKP BVK
Фото: www.bvk.rs

С обзиром да су чланови нашег удружења предузећа водовода и канализације и да је на последњим изборима место председника Управног одбора једногласно припало Београдском водоводу, господин Вујадин ће у наставку мандатног периода бити нови председник Управног одбора нашег удружења.

Др Вујадин је дипломирани инжењер организационих наука, магистар банкарско финансијског менаџмента и доктор економских наука. Од 2015. до 2017. године радио је у Београдском водоводу као извршни директор за финансијске, кадровске и опште послове, а сада је на чело овог предузећа дошао са позиције извршног директора Дирекције за грађевинско земљиште и изградњу Београда.