Press "Enter" to skip to content

Сајам и форум вода 2016.

Далибор Јокнић, Сања Вучковић, др Александар Перић, Предраг Богдановић и Татјана Ерцеговић Петрић (слева на десно)

У складу са успешном традицијом, у Београду је, од 16. до 18. новембра, одржан осми Међународни сајам и форум вода, највећа и најзначајнија сајамско-стручна манифестација из ове области у нашој земљи.

Сајамски део смотре, приређен у хали Belexpocentra, окупио је 94 компаније из земље и иностранства, а у раду Форума, стручно-научног скупа, у конференцијским салама Хотела Holiday Inn, учествовало је преко 50 страних и домаћих стручњака.

Сајам је отворио др Александар Перић, специјални саветник генералног менаџера Привредне коморе Србије, а присутне су потом поздравили Предраг Богдановић, председник Скупштине Удружења за технологију воде и санитарно инжењерство, као и Сања Вучковић, директор пројекта у компанији Belexpo.

По општој оцени учесника и излагача, овогодишњи сајам био је успешнији од претходних, како по броју учесника, тако и по великом интересовању стручне и најшире јавности.

Организатори ове манифестације су Удружење за технологију воде и санитарно инжењерство и компанија Belexpo, а покровитељи Привредна комора Србије, Удружење водовода и канализације Србије, Немачко стручно и научно удружење за гас и воду DVGW и Подунавско удружење предузећа водовода IAWD.