Press "Enter" to skip to content

Представљање тржишта јавних набавки Србије

  • Шпанско удружење FADE позива све заинтересоване за унапређење знања из области јавних набавки, као и за упознавање са презентацијом тржишта јавних набавки Србије, да се током овог месеца укључе у вебинаре који се организују у оквиру пројекта P2GreenEST

Фото: www.p2greenest.com
Фото: www.p2greenest.com

Пројекат P2GreenEST обухвата низ активности чији је циљ помоћ компанијама да учествују на тендерима у земљама које нису чланице Европске уније. За ту сврху земље „нечланице“ представљају своја тржишта јавних набавки.

Пословне могућности наше земље биће представљене у оквиру два вебинара, 14. и 21.  јуна, од 10 до 11,30 часова. Представиће их Стеван Радуновић, председник Удружења професионалаца у јавним набавкама Србије. Поред осврта на целокупно тржиште, посебна пажња биће посвећена областима обновљивих енергија и управљања водом и отпадом. Укључење у рад вебинара можете остварити регистрацијом преко овог линка.

Осим тога, у оквиру истог пројекта за све заинтересоване отворена је платформа b2match, намењена упознавању и успостваљању сарадње пословних субјеката из Шпаније, Румуније, Француске и Молдавије. Платформи можете приступити регистрацијом на овом линку. Учешће у раду вебинара и укључивање на платформу је бесплатно.