Press "Enter" to skip to content

Јавни позив – кандидовање за признања Удружења

  • Позивамо све заинтересоване да кандидују вредна остварења, организације и личности које су пружиле значајан допринос развоју области производње воде за пиће, услуга канализације и санитације, као и очувању и заштити водних ресурса
  • Позивамо све чланове да кандидују организације и појединце који су значајно допринели развоју Удружења и тиме заслужили статус лауреата
Фото: www.infoera.rs

На последњој седници Скупштине, средином новембра прошле године, усвојен је  Правилник о врсти, критеријумима и поступку за доделу признања и награда нашег удружења. Снажно подржан и једногласно усвојен, овај документ је резултат жеље да одамо признање свима који су пружили значајан допринос развоју области у којој послујемо, која је услов очувања здравља и развоја друштва.

Додељивање признања и награда је овим документом постало редовна годишња активност Удружења. Први пут ће се реализовати ове 2021, када обележавамо јубилеј, 10. годишњицу рада. Текст Правилника можете прочитати у рубрици „Документа“.

Право да предлажу кандидате за признања због вредних остварења у областима водовода, канализације, санитације и заштите водних ресурса, имају сви: институције, организације и заинтересовани појединци. Право да предлажу кандидате за признања због доприноса развоју нашег удружења имају, наравно, само чланови Удружења.

Кандидати могу бити институције, организације, појединци, остварења и решења, чијим радом, или чијом применом је пружен значајан допринос развоју споменутих области.

Пријаве се подносе генералном секретару Удружења, у писменој форми (на адресу Удружења, са назнаком „Кандидовање за признања Удружења“), или електронским путем (на е-адресу miroslava.hero@yahoo.com, са истом назнаком/насловом поруке). Пријава треба да садржи податке о предлагачу и о кандидату кога предлаже за награђивање, као и аргументовани опис рада или дела које завређује награду. Предлози се могу доставити до краја септембра, а коначно одлуку о лауреатима доноси Скупштина Удружења.