Press "Enter" to skip to content

Јавни позив – кандидовање за признања Удружења у 2022.

  • Позивамо све заинтересоване да кандидују вредна остварења, организације и личности које су пружиле значајан допринос развоју области производње воде за пиће, услуга канализације и санитације, као и очувању и заштити водних ресурса

  • Позивамо све чланове да кандидују организације и појединце који су значајно допринели развоју Удружења и тиме заслужили статус лауреата

Фото: www.dinotec.rs
Фото: www.dinotec.rs

На Свечаној седници Скупштине, 17. новембра прошле године, у прелепом амбијенту Хотела „Холидеј Ин“, обележили смо јубилеј, 10. годишњицу рада, додељивањем признања свима који су пружили значајан допринос развоју Удружења и унапређењу области у којој послујемо, која је услов очувања здравља и развоја друштва.

Додељивање признања и награда, први пут реализовано у 2021, постало је редовна годишња активност Удружења. Уређено је Правилником о додели признања и награда (текст Правилника можете прочитати у рубрици „Документа“). Овом приликом отварамо други циклус и позивамо све заинтересоване да кандидују лауреате за 2022. годину.

Право да предлажу кандидате за признања због вредних остварења у областима водовода, канализације, санитације и заштите водних ресурса, имају сви: институције, организације и заинтересовани појединци. Право да предлажу кандидате за признања због доприноса развоју нашег удружења имају, наравно, само чланови Удружења.

Кандидати могу бити институције, организације, појединци, остварења и решења, чијим радом, или чијом применом је пружен значајан допринос развоју споменутих области.

Пријаве се подносе генералном секретару Удружења, у писменој форми (на адресу Удружења, са назнаком „Кандидовање за признања Удружења“), или електронским путем (на е-адресу miroslava.hero@yahoo.com, са истом назнаком/насловом поруке). Пријава треба да садржи податке о предлагачу и о кандидату кога предлаже за награђивање, као и аргументовани опис рада или дела које завређује награду. Предлози се могу доставити до краја септембра, а коначно одлуку о лауреатима доноси Скупштина Удружења.