Press "Enter" to skip to content

Javni poziv – kandidovanje za priznanja Udruženja u 2022.

  • Pozivamo sve zainteresovane da kandiduju vredna ostvarenja, organizacije i ličnosti koje su pružile značajan doprinos razvoju oblasti proizvodnje vode za piće, usluga kanalizacije i sanitacije, kao i očuvanju i zaštiti vodnih resursa

  • Pozivamo sve članove da kandiduju organizacije i pojedince koji su značajno doprineli razvoju Udruženja i time zaslužili status laureata

Foto: www.dinotec.rs
Foto: www.dinotec.rs

Na Svečanoj sednici Skupštine, 17. novembra prošle godine, u prelepom ambijentu Hotela „Holidej In“, obeležili smo jubilej, 10. godišnjicu rada, dodeljivanjem priznanja svima koji su pružili značajan doprinos razvoju Udruženja i unapređenju oblasti u kojoj poslujemo, koja je uslov očuvanja zdravlјa i razvoja društva.

Dodelјivanje priznanja i nagrada, prvi put realizovano u 2021, postalo je redovna godišnja aktivnost Udruženja. Uređeno je Pravilnikom o dodeli priznanja i nagrada (tekst Pravilnika možete pročitati u rubrici „Dokumenta“). Ovom prilikom otvaramo drugi ciklus i pozivamo sve zainteresovane da kandiduju laureate za 2022. godinu.

Pravo da predlažu kandidate za priznanja zbog vrednih ostvarenja u oblastima vodovoda, kanalizacije, sanitacije i zaštite vodnih resursa, imaju svi: institucije, organizacije i zainteresovani pojedinci. Pravo da predlažu kandidate za priznanja zbog doprinosa razvoju našeg udruženja imaju, naravno, samo članovi Udruženja.

Kandidati mogu biti institucije, organizacije, pojedinci, ostvarenja i rešenja, čijim radom, ili čijom primenom je pružen značajan doprinos razvoju spomenutih oblasti.

Prijave se podnose generalnom sekretaru Udruženja, u pismenoj formi (na adresu Udruženja, sa naznakom „Kandidovanje za priznanja Udruženja“), ili elektronskim putem (na e-adresu miroslava.hero@yahoo.com, sa istom naznakom/naslovom poruke). Prijava treba da sadrži podatke o predlagaču i o kandidatu koga predlaže za nagrađivanje, kao i argumentovani opis rada ili dela koje zavređuje nagradu. Predlozi se mogu dostaviti do kraja septembra, a konačno odluku o laureatima donosi Skupština Udruženja.