Press "Enter" to skip to content

Javni poziv – kandidovanje za priznanja Udruženja

  • Pozivamo sve zainteresovane da kandiduju vredna ostvarenja, organizacije i ličnosti koje su pružile značajan doprinos razvoju oblasti proizvodnje vode za piće, usluga kanalizacije i sanitacije, kao i očuvanju i zaštiti vodnih resursa
  • Pozivamo sve članove da kandiduju organizacije i pojedince koji su značajno doprineli razvoju Udruženja i time zaslužili status laureata
Foto: www.infoera.rs

Na poslednjoj sednici Skupštine, sredinom novembra prošle godine, usvojen je  Pravilnik o vrsti, kriterijumima i postupku za dodelu priznanja i nagrada našeg udruženja. Snažno podržan i jednoglasno usvojen, ovaj dokument je rezultat želјe da odamo priznanje svima koji su pružili značajan doprinos razvoju oblasti u kojoj poslujemo, koja je uslov očuvanja zdravlјa i razvoja društva.

Dodelјivanje priznanja i nagrada je ovim dokumentom postalo redovna godišnja aktivnost Udruženja. Prvi put će se realizovati ove 2021, kada obeležavamo jubilej, 10. godišnjicu rada. Tekst Pravilnika možete pročitati u rubrici „Dokumenta“.

Pravo da predlažu kandidate za priznanja zbog vrednih ostvarenja u oblastima vodovoda, kanalizacije, sanitacije i zaštite vodnih resursa, imaju svi: institucije, organizacije i zainteresovani pojedinci. Pravo da predlažu kandidate za priznanja zbog doprinosa razvoju našeg udruženja imaju, naravno, samo članovi Udruženja.

Kandidati mogu biti institucije, organizacije, pojedinci, ostvarenja i rešenja, čijim radom, ili čijom primenom je pružen značajan doprinos razvoju spomenutih oblasti.

Prijave se podnose generalnom sekretaru Udruženja, u pismenoj formi (na adresu Udruženja, sa naznakom „Kandidovanje za priznanja Udruženja“), ili elektronskim putem (na e-adresu miroslava.hero@yahoo.com, sa istom naznakom/naslovom poruke). Prijava treba da sadrži podatke o predlagaču i o kandidatu koga predlaže za nagrađivanje, kao i argumentovani opis rada ili dela koje zavređuje nagradu. Predlozi se mogu dostaviti do kraja septembra, a konačno odluku o laureatima donosi Skupština Udruženja.