Press "Enter" to skip to content

Међународни стручно-научни скуп

Под покровитељством Министарства просвете, науке и технолошког развоја, од 10. до 13. октобра 2017, у Крагујевцу, у Хотелу „Шумарице“, Савез инжењера и техничара Србије организује 38. Међународни стручно-научни скуп „Водовод и канализација ’17“. Циљ скупа је да низом научних и стручних радова, пружи допринос трансферу знања, информисању, примени савремених достигнућа и решења, унапређењу научноистраживачког и развојног рада, а тиме квалитативном напретку пословања предузећа водовода и канализације.

Један од суорганизатора овог скупа је „Београдски водовод и канализација“, а домаћин је крагујевачки водовод, који ће се учесницима представити пригодном презентацијом у среду 11. октобра. Том приликом госте ће поздравити Небојша Јаковљевић, директор ЈКП „Водовод и канализација Крагујевац“, члан Организационог одбора скупа и председник Скупштине нашег удружења. У оквиру пратећег програма, за петак, 13. oктобар, од 11 часова је предвиђен обилазак Постројења за пречишћавање воде крагујевачког водовода.

Скуп је пријављен Инжењерској комори Србије за бодовање лиценцираних инжењера. За више информација препоручујемо да посетите сајтове Савеза инжењера и техничара (www.sits.org.rs) и Инжењерске коморе (www.ingkomora.org.rs) .