Press "Enter" to skip to content

Сајам и форум вода

  • Уз обавезно поштовање свих мера епидемиолошке заштите, од 17. до 19. новембра одржаће се 12. Међународни сајам и форум вода

  • У оквиру Форума, првог дана, на свечаној седници Скупштине нашег удружења, обележићемо јубилеј, десету годишњицу успешног рада

Sajam i forum voda 2021

После прошлогодишње паузе, највећа сајамска смотра нашег сектора ове године ће се одржати у просторијама „Белекспо центра“, а научно-стручни скуп Форум вода у халама Хотела „Холидеј Ин“, у Новом Београду. Оба „дела“ ове велике манифестације реализоваће се уз строго поштовање свих мера епидемиолошке заштите, објављеним у посебном документу „Мере заштите на Сајму и форуму вода“, са којим се можете упознати овде.

Под слоганом „Одговори на нове околности“, Форум ће се бавити различитим темама од значаја за рад у новим околностима, које су промениле свет. Окупиће представнике науке, струке, јавног сектора, институција које се баве радом и развојем области у којима послујемо. Поред нових знања и новина у законским и техничким прописима, учесници ће имати прилику да се упознају са примерима најбоље праксе, иновативним технологијама и одрживим решењима. Програм Форума вода можете преузети овде.

У комерцијалном делу програма, у конференцијским салама „Жича“ и „Милешева“, многе домаће и стране компаније представиће своје производе, технологије и напредна решења значајна за сектор вода.

Опширније информације о Сајму и форуму вода пронаћи ћете у Брошури, коју можете преузети овде.