Press "Enter" to skip to content

Завршен 10. Међународни сајам и форум вода

  • И ове године похвале организаторима стигле су од многобројних учесника и посетилаца

Сарадници Компаније „Колектор систех“ одржали су презентацију „Губици воде, оптимизација водоснабдевања савременим технологијама и сателитско проналажење губитака воде“

У складу са традицијом, овогодишњи Сајам и форум вода потврдио је статус највеће и најзначајније манифестације у сектору вода наше земље.

Сајамски део у хали Белекспоцентра, од 14. до 16. новембра окупио је преко 120 компанија, од чега 40 страних. Форумски део смотре, у конференцијским салама Хотела „Холидеј Ин“, по општој оцени, превазишао је досадашње манифестације проширењем тематских садржаја. Поред осталог, ове године је по први пут организована сесија „Регионална сарадња – удружења и пројекти“, на којој су се представила удружења водовода и канализације из региона.

– Општи је утисак да је Сајам и форум вода, својим квалитетом и програмским садржајем, постао једна од најзначајнијих манифестација сектора вода у овом делу Европе – рекао је Бојан Филиповић, самостални стручни сарадник у Привредној комори Србије (ПКС). – Зато честитам организаторима, Удружењу за технологију воде и санитарно инжењерство и Удружењу водовода и канализације Србије што су допринели да као Групација водовода и канализације будемо међу најзначајнијим чиниоцима коморског система ПКС.