Press "Enter" to skip to content

Девети Међународни сајам и форум вода

форум вода 2017Удружење за технологију воде и санитарно инжењерство, у сарадњи са коорганизатором, компанијом Belexpo, од 15. до 17. новембра, организује девети Међународни сајам и форум вода, највећу и најзначајнију сајамско-стручну манифестацију из ове области у нашој земљи. Као и претходних година, сајамски део смотре ће бити приређен у хали Belexpocentra, а Форум у конференцијским салама Хотела Holiday Inn (Нови Београд, Шпанских бораца 74а).

Покровитељи су Привредна комора Србије, Удружење водовода и канализације Србије, Немачко стручно и научно удружење за гас и воду DVGW, Немачка организација за техничку сарадњу GIZ и Подунавско удружење предузећа водовода IAWD.

Основне теме овогодишње манифестације посвећене су изазовима и трендовима реформе сектора вода, безбедности воде за пиће, заштити животне средине и очувању зона санитарне заштите изворишта воде за пиће. Првог дана, 15. новембра, од 13,30 до 15 часова, одржаће се Округли сто на коме ће, након уводног излагања модератора, представници предузећа водовода и канализације разматрати актуелну ситуацију, изазове и проблеме у области свог рада и пословања. По завршетку, од 15,30 до 16,30, биће одржана седница Скупштине нашег удружења.

Програм сајма (Pdf)