Press "Enter" to skip to content

Predstavlјanje tržišta javnih nabavki Srbije

  • Špansko udruženje FADE poziva sve zainteresovane za unapređenje znanja iz oblasti javnih nabavki, kao i za upoznavanje sa prezentacijom tržišta javnih nabavki Srbije, da se tokom ovog meseca uklјuče u vebinare koji se organizuju u okviru projekta P2GreenEST

Foto: www.p2greenest.com
Foto: www.p2greenest.com

Projekat P2GreenEST obuhvata niz aktivnosti čiji je cilј pomoć kompanijama da učestvuju na tenderima u zemlјama koje nisu članice Evropske unije. Za tu svrhu zemlјe „nečlanice“ predstavlјaju svoja tržišta javnih nabavki.

Poslovne mogućnosti naše zemlјe biće predstavlјene u okviru dva vebinara, 14. i 21.  juna, od 10 do 11,30 časova. Predstaviće ih Stevan Radunović, predsednik Udruženja profesionalaca u javnim nabavkama Srbije. Pored osvrta na celokupno tržište, posebna pažnja biće posvećena oblastima obnovlјivih energija i upravlјanja vodom i otpadom. Uklјučenje u rad vebinara možete ostvariti registracijom preko ovog linka.

Osim toga, u okviru istog projekta za sve zainteresovane otvorena je platforma b2match, namenjena upoznavanju i uspostvalјanju saradnje poslovnih subjekata iz Španije, Rumunije, Francuske i Moldavije. Platformi možete pristupiti registracijom na ovom linku. Učešće u radu vebinara i uklјučivanje na platformu je besplatno.